Selecteer een pagina

Onze verbinding

Ieder mens is uniek en ieder mens vindt in zijn eigen tempo de antwoorden op hun vraagstelling. In overleg bepalen we wat voor jou passend is. De wandelingen vinden plaats tussen Huizen en Hilversum en duren anderhalf uur. Een individuele coaching is een investering in jezelf van € 105,- incl BTW. 

Prefereer je een ander gebied zoals bijvoorbeeld het strand, dan wordt er reiskosten gerekend. Vraag gerust naar de mogelijkheden of suggesties waar de coachsessies gelopen kunnen worden. . Daarnaast organiseer ik ook een wandelreis naar Noorwegen, loop proefwandelingen, stiltewandelingen, opruimwandelingen en geef cursussen over zelfliefde.

 

Wandelvakantie Lofoten, Noorwegen met mogelijkheid tot coaching

Een week er tussenuit, even weg van alle hectiek. Dompel je in de stilte van de ongerepte natuur op de Lofoten. Je zal niet teleurgesteld worden. De Lofoten heeft ruige gebergtes, prachtige stranden, schitterende fjorden, het Noorderlicht en (berg-)wandelpaden die je trakteren op prachtige vergezichten. En, als je wil, een verkenning naar je binnenwereld onder begeleiding van Nanuk, gecertificeerd Tria Wandelcoach.

Proefwandeling

Voor € 25,- maak je tijdens deze wandeling kennis met mijn werkwijze als coach en voor jezelf bepalen of coaching in de natuur iets voor je is. Dat is toch een andere werkwijze dan wanneer je met een coach in een binnenruimte afspreekt. De wandeling ongeveer 1 ½ uur waarbij ik een aantal zaken zal uitleggen over hoe ik werk. Verder zal ik een paar oefeningen met je doen en is er ruimte voor vragen stellen. Dit is een groepswandeling waarbij er geen persoonlijke zaken worden besproken.

Stiltewandeling

Voor € 26,- Deze wandeling is bedoeld om je helemaal tot rust te laten komen en de natuur ten volle in je op te laten nemen. Echt als een cadeautje voor je hoofd. Tijdens deze wandeling wordt er niet gesproken. We beginnen met een korte geleide meditatie, mogelijk onder begeleiding van muziek, om los te komen van alledaagse dingen. Vervolgens lopen we een mooie route door de natuur. Om je hoofd leeg te maken en helemaal bij jezelf te komen. Aan het einde is er ruimte om ervaringen te delen.

Cursus zelfliefde

  Kennis maken met je innerlijke zelf In 5 ochtenden of avonden ga je kennis maken met je innerlijke zelf. We beginnen met coach oefeningen in de buitenlucht en vervolgens gaan we de opgedane ervaring van buiten letterlijk en figuurlijk naar binnen halen. De...

Vragen of meer weten