Selecteer een pagina

Onze verbinding

Ieder mens is uniek en ieder mens vindt in zijn eigen tempo de antwoorden op hun vraagstelling. In overleg bepalen we wat voor jou passend is. De wandelingen vinden plaats in de omgeving van Emmen en duren ca. anderhalf uur. Een individuele coaching is een investering in jezelf. Informeer vrijblijvend voor een kennismaking 

Prefereer je een ander gebied zoals bijvoorbeeld het strand, dan wordt er reiskosten gerekend. Vraag gerust naar de mogelijkheden of suggesties waar de coachsessies gelopen kunnen worden. 

Daarnaast organiseer ik wandelreizen naar Noorwegen, kun je meelopen met een proefwandeling, stiltewandeling, of opruimwandeling en geef ik cursus over zelfliefde.

Proefwandeling

Voor € 25,- maak je tijdens deze wandeling kennis met mijn werkwijze als coach en voor jezelf bepalen of coaching in de natuur iets voor je is. Dat is toch een andere werkwijze dan wanneer je met een coach in een binnenruimte afspreekt. De wandeling ongeveer 1 ½ uur waarbij ik een aantal zaken zal uitleggen over hoe ik werk. Verder zal ik een paar oefeningen met je doen en is er ruimte voor vragen stellen. Dit is een groepswandeling waarbij er geen persoonlijke zaken worden besproken.

Cursus zelfliefde

In 5 ochtenden of avonden ga je kennis maken met je innerlijke zelf.  We beginnen met coach oefeningen in de buitenlucht en vervolgens gaan we de opgedane ervaring van buiten letterlijk en figuurlijk naar binnen halen. De inzichten die je buiten hebt opgedaan verwerk je in een eigen unieke werkstuk die jou dagelijks zal herinneren aan jouw kwaliteiten en unieke eigenschappen.

Stiltewandeling

Deze wandeling is bedoeld om je helemaal tot rust te laten komen en de natuur ten volle in je op te laten nemen. Echt als een cadeautje voor je hoofd. Tijdens deze wandeling wordt er niet gesproken. We beginnen met een korte geleide meditatie, mogelijk onder begeleiding van muziek, om los te komen van alledaagse dingen. Vervolgens lopen we een mooie route door de natuur. Om je hoofd leeg te maken en helemaal bij jezelf te komen. Aan het einde is er ruimte om ervaringen te delen.

Heb je een vraag of wil je meer weten