Selecteer een pagina

Ik geloof in de kracht die je in je hebt

Ik ben Nanuk Bruggeman, gekwalificeerd TriA© Wandelcoach. Ik geloof in de kracht die je in je hebt. Ik ben geïnteresseerd in de mens als persoon en zijn/haar denkwijze. Ik geniet van de kleine dingen en breng zaken op een grappige manier aan het licht. Ik geniet als ik JOU op weg kan helpen.

Er zijn in mijn leven momenten geweest waar ik zelf geen oplossing zag. Totdat ik naar een coach ging die mij hielp om mijn eigen oplossingen naar boven te halen. Je creëert voor een deel zelf je eigen situaties en als je wilt kan ik je helpen jou eigen oplossingen boven water te krijgen. Ik heb ze niet in mijn rugzak zitten, daarvoor heb ik hulpmiddelen, naast de natuur, om op een luchtige maar ook diepgaande manier jou op gang te helpen. Ik ga graag met je op pad.

Ik ben mijzelf gaan specialiseren via diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energiecoaching, meditatie en creatieve uitingen. Naast coach zijn reis ik ook graag, ben ik creatief in uiteenlopende zaken en ben ik moeder. En Noorwegen? Dat land heeft mijn hart gestolen en neem mensen graag mee om haar schoonheid te tonen.

 

 

In de stilte van mijn zijn
Groet ik jou
Met een glinstering in mijn ogen
Een ondeugende lach om mijn mond
Geloof ik in jou
En in mijzelf
Opdat we samen
Kunnen zijn wie we willen zijn

 

Ik geloof in verbinding
Ik geloof in samenwerking
Samen kun je zo veel meer dan alleen

 

Ik groet het licht in jou
Maak het zo groot als je kan
En laat de wereld zien dat je er bent
Je doet er toe.

– Nanuk-