Selecteer een pagina

Ontdek je innerlijke natuur

In 5 ochtenden of avonden ga je kennis maken met je innerlijke zelf.  We beginnen met coach oefeningen in de buitenlucht en vervolgens gaan we de opgedane ervaring van buiten letterlijk en figuurlijk naar binnen halen. De inzichten die je buiten hebt opgedaan verwerk je in een eigen unieke werkstuk die jou dagelijks zal herinneren aan jouw kwaliteiten en unieke eigenschappen. We gaan een vitrinekast vullen met jouw liefde voor jezelf. Er zal met verschillende technieken worden gewerkt en ervaring is niet vereist. We gaan onder andere werken met wol, papier, hout. Heel divers dus.

  • Wil je meer leren over jezelf?
  • Jezelf meer lief hebben zodat je beter met beide benen op de grond staat?
  • Door de cursus de wereld om je heen beter aankunnen?

Je doet er toe. De lessen worden gegeven in De Literaire Werkplaats, Meentweg 83a te Eemnes. Deze sfeervolle locatie met grote tuin kun je bekijken via: deliterairewerkplaats.nl.

Dinsdagen van 10.00 uur tot ca. 12.30 uur:

Donderdagen van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur:

Kom ervaren wat de natuur met je doet en hoe je tot prachtige inzichten en creatie komt. De investering is € 225,- en dient vooraf te worden voldaan om zeker te zijn van deelname. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze cursus dan kun je dat aan me doorgeven. Bij voldoende animo start ik een groep.